Muutun kohta viiltäjä-jaanaksi

Nyt hajoaa pää ja loppuu ymmärrys.  Reykjavikissa on hitosti lunta kaduilla. Ei ole herkkua työntää hiki valuen lastenvaunuja ylös mäkeä. Renkaat uppoavat kylmään, pehmeään ja valkoiseen mössöön. Välillä sutii tyhjää. Lapsi kitisee.  Ja vastaan tulee  tämä:

Mikä ihme siinä on, että näiden molopäiden pitää parkkeerata autojaan keskelle jalkakäytävää? Jumaleissön, ensi kerralla taidan vahingossa VÄHÄN naarmuttaa. Ei, vaan tyhjennän renkaat ja potkaisen lasin sisään. I will collect your fucking head.

2 Comments

  • Prinsessa Paskavarvas

    Mietin itse samaa kun Suomen puolella oli lumikaaos pahimmillaan (kait sitä tosin pitäsi olla kiitollinen, että ei kuitenkaan tarvinnut tarpoa rattaiden kanssa toisin kuin ystäväni). Verenpaine huiteli ylä-ilmoissa kun nämä ruudin keksijät vielä itkivät kahvitunneilla ja lehtien palstoilla sitä miten kyllä autolijalla pitää olla OIKEUS saada parkkeerata miten sattuu kun on niin paljon lunta. Lopputuloksena ratikat juuttuivat ruuhkan lisäksi kaduille kun eivät päässeet ohittamaan tökerösti parkkeerattuja peltikasoja ja kaikki julkisia käyttävät työmatkailijat miettivät taas kahteen kertaan HSL:n järkevyyttä kun joutuivat selittelemään pomolle miksi TAAS ollaan myöhässä tällä viikolla… Lumi yllättää joka vuosi autoilijat.

  • Salamatkustaja

    Niin samaa mieltä! Melkoinen yllätys tosiaan, että Suomessa tuppaa olemaan talvella lunta. Doh.

    Joo toki saa parkkeerata minne sattuu. Sitten tulee puskutraktori, jolla on oikeus lykkiä niitä kotteroita pois muiden tieltä, traktorinkuljettaja voisi ottaa vielä autosterkat bonuksena kaupan päälle. Argh.

    Mua niin riepoo kun täällä autoilun luvatussa kaupungissa – Reykjavikissa – jengi parkkeeraa ihan minne sattuu autot vinossa, perä kulkuväylällä ja nokka jalkakäytävällä. Noh, sen siitä saa kun jengi saa 16-vuotiaana ajokortin…

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *