Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Äidillä huuliherpes (EDIT: ja silmätulehdus)

Tämä aihe on todella epäseksikäs ja ällöttävä.

Ruuminlämpöni ajaa vuoristorataa  36 ja 39 välillä. Koska olonihan ei ollut vielä tarpeeksi kurja, päätti lapsuudenystäväni huuliherpes tulla kylään. Eipä sitä ole vuosiin näkynyt, mutta nyt on kuulkaa puoli naamaa herkullisen ruven peitossa. Se on  järkyttävän kokoinen. Nääpiö mahtuisi nukkumaan sen alla. Että jos joku tulee nyt koputtamaan ovelle, niin kyllä en avaa!

Seuraavaksi pitäisi kai hankkia joku kaasunaamari, ettei tämä virus tartu ipanaan.

Mitä seuraavaksi. Virtsatientulehdus? Täiepidemia? Satiaisia? Keltakuume?

Lisäys 27.3. Aamulla heräsin toinen silmä kiinni muurautuneena. Tämä blogi näyttää muuttuneen sairauskertomukseksi. Kiitos ja anteeksi. Huomenna pitäisi lähteä työmatkalle Suomeen ja sieltä Dubaihin. Siellä aavikolla voisin tilata  kilon hiekkaa silmään ja ripulin!

8 Comments

 • marjo

  nooo.. saat vielä muutaman hetken hengähtää kun SAAT ne kihomadot -päiväkoti ? ja sitten siirrytään kouluun, täit ? ! ole hyvä ! 🙂 kuitenkin olen hyvin pahoillani tuosta herpes vierailusta. 🙁

 • liida

  Varo vaan! Itse sain silmätulehduksen heti (n. 24h) sen jälkeen kun olin angiinan, korvatulehduksen (molemmissa korvissa) ja keuhkoputkiongelmien pauloissa mennyt ihmettelemään että seuraavaksi varmaan iskee simmuihin tauti..;)

 • EmmyAurora

  Kannattaa tosiaan varoa, on se niin inhottava, mutta tuo huuliherpes on kyllä outo tapaus leviämään. Nimittäin äidilläni on tosi agressiivinen huuliherpes, mutta mulla sitä ei ole. En ole edes passiivinen kantaja.

 • salamatkustaja

  EmmyAurora, niin onkin, ihan omaa luokkaansa. Ja oireet vaihtelee ihan hulluna – siis välillä menee vuosia, että se ei tule kiusaamaan. Ja sitten se iskee koko kasvopinta-alan voimalla. Foook.

  marjo, tästä se siis alkaa 🙂 Miksi kukaan ei varoittanut mua näistä sairausasioista äityisneuvolassa, kysyy pettynyt.

  Iiida, et kyllä ikinä arvaa, minkä kanssa heräsin tänä aamuna. No silmätulehduksen!! Oikea silmä oli muurautunut umpeen ja ihan tulipunainen. Johtuukohan se siitä, että katsoin eilen kuusi jaksoa Prison Breakin 3 tuotantokautta putkeen?

 • salamatkustaja

  Joo niin kuulostaa 🙂 Sellainen vihreä ekomatkakohde, hehe. No, on siellä aurinkoa. Ja meri. Ja ehkä yksi vapaapäivä….ihanaa.

 • salamatkustaja

  Kiitos kiivi, nyt on jo kuume lähtenyt, toivotaan että naamavärkki palaa entiselleen pika-ajassa ü

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *