Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pyllistelyä aamusella ja kaljaa kaksin käsin

Määräaikainen sinkkuus on ihanaa. Hyvin nukutun yön jälkeen ei väsyttänyt yhtään herätä kello 6:15. Kävin aamujoogassa vetämässä kolmijalkaiset koirat ja muuta pyllynnostelua. Itselleenhän voi sitä paitsi uskotella, että hot joogan kuuma joogasali sulattaa  joululäskin yhtä nopeasti kuin jäät räystäiltä.

Pyllistelyn jälkeen töitä (eikä kukaan keskeyttänyt), thaikkua lounaaksi (lounasseura ei pärisyttänyt ruokaa ympäriinsä) ja iltapäivällä muutama olut (ei kaatunut syliin). Niin, ja tietysti kävin myös Sammakon kirjakaupassa (ilman lastenvaunuja pääsee muuten helkkarin nopeasti joka paikkaan). Ostin Kreetta Onkelin Kotirouvan (luen sen sitten kotona).

Näin se alkaa: "Hän oli nukkunut pitkään."

 

 

3 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *