Kuka on vastuussa

Mies makaa sängyssä jalka poikki. Lapsi kiskoo johtoja seinästä. Pitäisi pakata joululomaa varten, tehdä töitä, siivota, pestä pyykit, tuoda miehelle vettä, antaa lapselle ruokaa, vaihtaa lapselle vaipat, nukuttaa mies, tuoda lapselle kaukosäädin, syödä vessapaperia, maito on loppu, tuttipullo on likaisena tiskialtaassa, puhelin soi, laskut pitäisi ehtiä maksamaan, joku soittaa ovikelloa. Voi perse mikä lomanalusviikko. Kuka tästä kaikesta on vastuussa?

11 Comments

 • etl

  Rakasta, kärsi ja unhoita! Toivottavasti joululoma toimii täysihoidolla 🙂

  Kyllä elämän ruuhkista aina jotenkin selviää. Yleensä auttaa kun laskee standardeja! Eihän sillä oikeasti ole mitään merkitystä isommassa mittakaavassa, jos lapsi syö joskus itsensä kylläiseksi maissinaksuilla kylpyammeessa istuen (kätevä putsata jäljet) ja kuka vaatii, että matkalaukuissa on kaikille ainakin kolme settiä "pyhävaatteita" joululomaa varten. Huihai! Ja vinkkinä: myös likaisia vaatteita voi pakata mukaan jo menomatkalla, jos hauskin body sattuu olemaan likaisena. Ainakin mun äiti on niin pehmennyt päästään, että pesee vauvapyykkiä ihan mielellään. Jopa kestovaippoja :O Tarttis varmaan itsekin lähteä sukuloimaan!

  Tsemppiä!

 • salamatkustaja

  Kiitos taas teille. Söisin varmaan pieniä lapsia ilman tätä blogia.
  Ja hei, Mentalwear on mahtava; olen hankkinut sieltä paitoja joskus vuonna 2002. Täytyykin ihan mielenkiinnosta käydä tsekkaamassa taas valikoikoimat.

 • Anna

  *voimahalaus*
  Ihan varmasti se jalka paranee joskus, ja sitten kun paranee, länttäät Nääpiön miehelle hoitoon ja lähdet vetelemään pariksi päiväksi ihan yksin jonnekin hermorauhapaikkaan. Ja mies saa kantaa sulle sänkyyn ainakin yhden päivän ajan kaiken, mitä keksit pyytää. Joku roti olla pitää!

  Mua kanssa kiukutti, kun muutettiin kaksi viikkoa sitten, ja muuttoa seuraavana päivänä mies lähti viikoksi Englantiin pitämään hauskaa (oikeasti se oli jonkinlainen seminaari, mutta enimmäkseen se vaan kävi leffassa ja seikkaili ympäriinsä) ja mä jäin kaaoksen keskelle itkemään rikkinäisen pyykinpesukoneen ja täysin käsittämättömän hellan välimaastoon. Tuntui Niin Epäreilulta! Miksi mä en saanut lähteä Lontoonseen lumisateeseen?
  Olo parani kuitenkin, kun sain tuliaisiksi useamman kilon maailman parasta suklaata (valmistajana Thorntons, enkä mielestäni edes liioittele :P) ja Lushin kylpyihanuuksia. Niin että… toivottavasti se sun suklaa odottaa lähitulevaisuudessa, ei niin monen viikon päässä. Toivottavasti sillä hetkellä kaikki ei enää tunnukaan niin kurjalta. <3

 • Elina

  Lasket vaatimustason ihan ihan alas niin hyvin menee! Tai huonosti, mut jotenkin kumminkin. 🙂 Ja sit kun pääsette Suomeen niin kaikki on paremmin. 😀 Koeta jaksaa!

 • salamatkustaja

  Kiitos, kyllä tämä tästä. Yöt ovat mahtavaa aikaa tehdä töitä, kun lapsi nukkuu ja mies nukkuu. Tosin pitäisi herätä jo 6 h kuluttua. Eli nyt nukkumaan. Ettei olla aamulla ihan 8)

 • mimmi (ent. lapseton)

  🙂 Voimia! Olit mielessä, kun lensimme miehen kanssa Turusta Köpikseen. Ensinnäkin lento oli 4 tuntia myöhässä ja Turun kentällä virikkeet on vähissä. Kun vihdoin päästiin koneeseen, tuli meidän taakse koneen ainoa lapsipari – 4kk vauvan kanssa. Rääpäle huusi tietysti suurimman osan matkaa ja me katseltiin miehen kanssa toisiamme ja mietittiin mihin me oikein ollaan ryhtymässä. Kerroin miehelle ideastasi jakaa korvatulppia lähiympäristössä istuville ja päätimme oitis tehdä saman, jos joskus uskaltaudumme kaksosten kanssa ihan lentokoneeseen saakka.

 • salamatkustaja

  mimmi, hehe, kiitokset 😀 lentäminen huutavan lapsen kanssa on ihan perseestä – siis myös niille lapsettomille. innolla odotan tätä perjantaista lentoamme. huh. raporttia seuraa myöhemmin…

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *