Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hyvää joulua! Unohdin että minulla on lapsi.

Unohdin eilen, että meillä on lapsi. Ihan oikeasti.

Katsoin eilen televisiosta elokuvaa. Leffan jälkeen mies pyysi hakemaan (se ei siis edelleenkään pysty liikkumaan murtuneen jalkansa takia sohvalta – voi kyynel) vierashuoneestamme kännykän. Avasin vierashuoneen oven, laitoin valot päälle, nappasin yöpöydältä kännykän ja lähdin keittiöön tekemään glögiä. Vierashuoneesta alkoi kuulua epämääräistä mölinää. Meni jonkin aikaa,  ennen kuin tajusin, että sehän on Nääpiö. Siis meidän Nääpiö. Se taisi herätä, kun jätin kirkkaan kattovalon päälle ja oven auki olohuoneeseen, jossa pauhasi televisio. Siis minä ihan oikeasti unohdin, että meillä on lapsi, joka nukkuu meidän kanssa samassa vierashuoneessa. Pohjalla oli yksi lasi glögiä ja yksi televisioelokuva. Aikamoista. Onneksi oma äitini haluaa toimia kokopäiväisenä lapsenvahtina nämä joulupyhät…

Niin että hyvää ja rauhallista joulua vaan teillekin!

 

*Kirjatärppi*

Ja nyt mä menen lukemaan Nesbøn Panssarisydäntä, jonka löysin Lemin kunnankirjastosta. Mahtavaa lomalukemista. Sormet hiessä käännän tämän actionpläjäyksen sivuja ja nautin siitä tiedosta, että minulla on vielä yli 500 sivua jäljellä.

8 Comments

 • Kahdessa kulttuurissa

  Hyvää joulua myös Salamatkustajalle ja koko perheelle. Ps. Mä joskus unohdan, että mulla on mies ja olen naimisissa. Vietin ilmeisesti niin monta vuotta sinkkuna, että flashbackejä siltä ajalta tulee edelleen.

 • Eeva

  Mä kerran unohdin, että olen raskaana. Katsoin vain alas vatsaani ja pohdiskelin, että onpa sitä taas tullu syötyä.. Tässä siis jo 8. kuulla. 😀

 • Janna

  Hyvää joulua teidän perheelle! 🙂 Olen lueskellut blogiasi jo jonkin aikaa, mutta nyt vasta toimerruin kommentoimaan. Mahtava blogi, yks suosikeistani! 🙂

 • mimmi

  Hyvää joulua! Minä löysin äidin kotikirjastosta lomalukemista: Jane Green "Vauvakuume". Kertoo yhden naisen lapsettomuudesta, toisen vahinkoraskaudesta ja kolmannen kotiäitiydestä. Ihan vielä muutama kuukausi sitten olisin oksentanut takakannen selostusta lukiessani mutta nyt tulee ahmittua kirjaa ihan urakalla 🙂

 • etl

  Tämä on ihan surkuhupaisa unohdus – lopetin imettämisen tässä juuri, ja tammikuun ohjelmaa suunnitellessamme totesin, että olin unohtanut, että voin lähteä jonnekin YKSINKIN. En kehdannut edes miehelle myöntää 😉 Siis kyllähän mä periaatteessa olen voinut lähteä huitelemaan miehen ollessa lapsen kanssa, mutta siitä on tullut fyysisesti niin huono olo pitkäksi aikaa, ettei ole paljon huvittanut. Nyt mietin, kuka kavereista huolisi mut kylään, vaikka viikoksi näin alkuun 🙂

  Joulu meni jo, mutta onnea uudelle vuodelle!

 • Suklaaverilöyly « Salamatkustaja

  […] Toinen nolo unohdus joululomalla. Mieheni kuiskasi korvaani jouluaattoiltana, että me emme ole hankkineet lainkaan joululahjaa nääpiölle! Jotenkin se unontui siinä kaiken muun säädön lomassa. Kyllä nauratti meitä ja muitakin juhlijoita. Ipanan tullessa vanhemmaksi vastaava unohdus olisi kaameaa kiusantekoa. Ei hyvin mennyt tämä lapsen ensimmäinen joulu. Lupaan parantaa tapojani seuraavaan jouluun mennessä. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *