Majoitusta etsitään…

Rantaudumme joulukuussa kuukaudeksi eksoottiseen Suomeen – mahtavaa!

Lapsen kanssa kuukaudeksi matkustaminen toiseen maahan edellyttää pienehköä pakkaamista ja kaikenmoisten asioiden järjestelyä. Mieheni esimerkiksi pohti,  löytyykö suomalaisesta kaupasta naperolle maitoa.

Olemme menossa perheen luo jouluksi, ja olisi luksusta saada omaa tilaa. Kaksi aikusta + lapsi vierashuoneen kolmiossa on hieman – eh – ahdasta.

Olette varmaan kuulleet sanonnan, että kaikki maailman ihmiset ovat yhteydessä toisiinsa kuuden askelman kautta. Mä aion nyt testata, onko tämä totta. Kokeiluni on ehkä pelkkää hakuammuntaa, mutta sattuuko teistä joku tuntemaan jonkun, joka tuntee jonkun, jolla on kesämökki tyhjänä Lemillä (lähellä Lappeenrantaa)? Lemillä on paljon kesämökkiläisiä, eikä kaikki välttämättä vietä siellä joululomaansa. Haluaisimme vuokrata mökin Lemiltä kolmeksi viikoksi ja maksamme tietysti käyvän hinnan. Jos tiedät jonkun, pyydä ottamaan yhteyttä (satu ( a) hi.is).

No niin, nyt tämä ilmoitus loppui. Kiitti ja moi!

6 Comments

 • Aimo

  Saksalainen kummitätini mökkeilee joka kesä Lemillä ystäviensä mökillä. En tosin tiedä, miten hyvin varusteltu tuo mökki on, mutta voin kysellä, olisiko hänellä antaa yhteystietoja.

 • st

  Laitan eteenpäin tietoa tästä majoituspaikan etsintäkuulutuksesta!
  Saksalainen tuttavani (mies, ei Aimon kummitäti) kesämökkeilee joka vuosi Savitaipaleella, mutta sehän ei ole Lemiä vaan naapurikunta.

 • salamatkustaja

  Kiitos Aimo ja st. Mainiota! Savitaipale on myös kiva paikka, mutta me haluttaisiin olla kävely-/suksimatkan päässä Lemiltä, ettei tarvitsisi ajella kovasti autolla… Jos Lemiltä löytyy paikka jossa on sisävessa ja suihku, niin mainiota; muutoin majoitumme varmaankin siellä vierashuoneessa 🙂

  Ihanan paljon saksalaisia muuten liikkeellä, herzlich!

 • SusVa

  Mie yritin kysellä yhdeltä ystävältäni jonka vanhemmat asuvat Lemillä, muttei valitettavasti tärpännyt… Toivottavasti vielä nappaa!

 • salamatkustaja

  Kiitos, SusVa, ihanaa kuitenkin kun kysyit! Te olette NIIN mahtavia. Eikä se niin isosti haittaa, jos majoitusta ei lopulta löydy, kyllä me sinne vierashuoneeseenkin mahdutaan. Täytyy vaan toivoa että on mukavat talvi-ilmat, niin voimme olla paljon myös ulkona. Pääsispä jo reissuun!

 • Maeve

  Nyt harmittaa, että mä luen tätä blogia vuoden liian myöhään kun mulla olisi ollut tiedossa Lemillä tyhjä omakotitalo… 🙂 (siis silloin vuosi sitten se oli tyhjillään, ei enää tänä jouluna)

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *