Juuri tällaisen vaatteen lapsemme tarvitsee

Mä en kestä. Mä haluan tällaisen meille. Olen käynyt netin aakkosjärjestyksessä läpi, mutta en löytänyt vauvamoppia myyvää nettikauppaa. Saisikohan näitä jostain?

 

*Kirjatärppi*

Ja toinen mainio uutinen. Suomeen ollaan avaamassa hyviin esikoiskirjoihin erikoistunutta kirjakerhoa: ”Pieni esikoiskirjakerho on taatusti Suomen pienin kirjakerho ja tarkoitettu hyvien kirjojen ystäville.” Juuri tällaista olen halunnut. Liityin tietysti heti. Lisää tietoa löytyy täältä.

9 Comments

 • tata

  Tosi mielenkiintoinen toi kirjakerho. Vielä ei pysty jäseneksi sitoutumaan rahan takia, mutta heti kun tilanne muuttuu taidan ryhtyä! Ihan parasta tuollainen kulttuurin ja uuden kirjallisuuden tukeminen, ja varsinkin lukeminen. Tosin itse kaipaisin vielä enemmän hyvän kirjallisuuden kirjakerhoa, jossa olisi muita kuin bestsellereitä, mutta ei välttis tarvis olla esikoinen.

 • Elina

  Hups, olin helposti yllytettävissä ja liityin heti! Tosi hieno kirjakerho!

  Tatulla ja Patulla on ainakin tommonen moppi yhdessä kirjassa. Ihan ältsin hyviä lastenkirjoja! Olis kyllä ihan kätevä, miedän vauva ryömii jokaiseen sallittuun ja kiellettyyn paikkaan. Tällä hetkellä se nuolee koirankarvat lattialta, mut tuollainen puku ois ehkä lapsiystävällisempi.

 • salamatkustaja

  tata, samaa mieltä! liittyisin sellaiseenkin kerhoon heti miten ja aika äkkiä.

  Niina, joo niin on, ahkera kaveri 🙂

  Krisse, kiitos paljon linkistä, mun on ihan pakko tsekata toi…

  Elina, joo kerho on ihana. Toivotaan, että he saavat paljon jäseniä ja toiminta alkaa pian! Tatu & Patu – pistetään korvan taakse ja joululahjalistaan. Kiitos!

 • Heidi

  Fleecepuku menee mopista. Siihen imeytyy pölyt vähän kauempaakin, ei tartte beben ryömimistä niin tarkasti valvoa 😀

 • nda

  Täällä on myös etsitty moista, ja törmäsin vain tietoon että kyseinen puku ois VITSI, eikä muka oikea. Loukkaannuin sydänjuuriani myöten kun tajusin ettei kukaan myy moppipukua vaikka siitä on kuvia internetissä.

  Ois ollu niin kätevää tehdä itse muita kotitöitä ja jättää vauva moppaamaan asuntoa 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *