Kippis – se on loma nyt

Kippis!

Mä lähden nyt viikonlopuksi  kaatamaan kaksin käsin siemailemaan Gin Toniceja Lontooseen. Molemmat ihanat siskoni asuvat siellä, eikä me olla nähty pitkään aikaan. Ihanaa nähdä taas! Mies lähtee mukaan. Ja vauva jää mummon luo.

Neljän päivän miniloma tulee tarpeeseen. Aion syödä, juoda ja istua baarissa. Nukkua pitkään. Nuohota pari yötä klubilla ja tanssia naama deejiihin päin. Ah – keski-ikäistyvä täti on lähdössä baariin. Käsilaukussa on päänsärkylääkkeiden lisäksi yksi ylimääräinen pari tukisukkahousuja.

 

 

Mutta kyllä kääpiön jättäminen mummolle hoitoon tuntui vähän haikealta. Siis minusta. Ipana vain taputti käsiään ja hihkui  nähdessään mummon.  Musta tuntuu, että mummo osaa muussata banaanit puuroon paremmin kuin minä. Ja sillä on isompi lastensänky. Toivottavasti 70-senttinen metrihalkomme vielä tiistaina muistaa meidät. Nyyhkis.

Mukavaa viikonloppua!

6 Comments

 • Heidi

  Kippis ja kulaus!

  Tanssi itses hikiseksi! Meillä sama edessä viikonpäästä, paitsi että kyseessä kotimaan kaupunkikohde ja kaksi (2) päivää. JEE!

  Innolla odotan lomaa, mutta toisaalta tuntuu että pitäisikö sittenkin tulla takaisin kotiin jo seuraavana päivänä ja vapauttaa mummi vastuusta. Saa nähdä miten käy 😀

 • salamatkustaja

  Kiitos! Loma oli mahtava ja tuli todelliseen tarpeeseen. Perjantaina jorasimme aamukolmeen. Lauantaina hotelli tarjoili aamiaista kahteentoista – siis ihan luksusta! Loppuaika istuttiin baareissa, kahviloissa ja tehtiin pieniä kävelyretkiä. Nukkuminen oli ihanaa.

  Meillä oli Lontoossa ihana hotelli, joka blokkasi kaiken kaupungin melun. Oli kuitenkin jännä huomata, että hotellihuoneen hiljaisuus "kuulosti" rakenteiden luomalta hiljaisuudesta. Täällä Islannissa hiljaisuus on hiljaista – siis ei kuulu mitään. Neljän päivän poissaolon jälkeen oli ipanaa ikävä – oli siis varsin mukavaa palata lomalta kotiin.

  Heidi, nauti lomasta! Nyt seuraavanako viikonloppuna menette?

 • Heidi

  Joo, ens vkl laitetaan jalalla koriasti, nostetaan tuoppia, kuunnellaan korvat höröllä ja toisella jalalla tömistetään tahtia! Päästään siis livekeikalle, jee!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *