Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Päivä näyttää hyvältä. Sitä on kohdeltava varoen.

Olemme ipanan ja ystävän kanssa lainamökillä neljättä päivää. Ikkunasta näkyy pari jäätikköä, Hekla ja Eyjafjalla-tulivuori. Missään ei voi olla näin kaunista! Jos nääpiö vielä suostuisi nukkumaan yöt, tämä olisi täydellistä. Nukumme samassa mökkisängyssä. Kääpiö herää noin kymmenen kertaa yössä tarkistamaan, että olenhan vielä siinä ja voihan kanssani leikkiä. Ensin se potkii aikansa päätäni. Sitten se alkaa huutamalla kinuta leikkiseuraa. Ipanan saa hiljaiseksi tunkemalla tissin suuhun. Joten yöllä ei kamalasti nukuta. Tässä ehkä tärkein syy siihen, miksi en koskaan, ikinäikinä aio ottaa muksua nukkumaan samaan sänkyyn kotona.

Mutta onneksi on päiväunet. Käytän vauvan päiväunet nukkumiseen, maisemien tuijotteluun, työskentelyyn ja Michael Cunninghamin Tunnit-kirjan luksemiseen (siitä ovat peräsisin myös nuo otsikkoon poimimani lauseet). Olisipa aina näin täydellistä! Tätä on tosiaan kohdeltava varoen.

Kesämökin pihamaalla ei ole ruuhkaa.

5 Comments

 • Kahdessa Kulttuurissa

  Ooo… Näyttää niin upealta. Kuvasta tulee mieleen valoisat kesäyöt kotiseudullani, kun ei ole pimeästä tietoakaan. I love it! Täällä etelässä, kun kesäyötkin ovat pimeitä.

 • Heidi

  Kauniit maisemat ja ihana Tunnit!

  Viime yönä tarjosin tissiä beben korvaan (useen kertaan) ja mietin miksi en tunne imua. Imeytyyköhän maito korvankin kautta? Lopulta löysin oikean suunnan, miehen avustuksella.

 • niksipirkka

  Mun vauvani on nukkunut tän kesän aikana reissun päällä ensin pärepyykkikorissa, sitten isossa matkalaukussa. Toimii niin hyvin, että oikeat matkasängyt ovat jääneet pyykkisäilön virkaan. Laidat tuovat turvaa: mitä ahtaampi, sen parempi. Suosittelen!

 • salamatkustaja

  niksipirkka, mahtava idea tuo matkalaukku! otan vinkin käyttöön heti seuraavalla reissulla. viimeisen mökkiyön bebe nukkui vaunuissa, koska siitä sängyssä pyörimisestä ei tullut mitään. kukaan koko mökissä ei sannut nukuttua kunnolla…

  Heidi, Tunnit on upea! Pidin leffasta tosi paljon, ja vasta nyt sain aikaiseksi käydä käsiksi itse kirjana. Luen just mahtavaa kohtaa siitä, kun 3-vuotiaan äiti (joka lukisi mieluiten kirjaa sängyssään) vetää tupakaksi keittiössä aamupalaa syödessä ja miettii, ettei osaa olla äitiroolissa vaan tuntee itsensä hämmentyneeksi. Palaan siihen vielä. Ja tosiaan, suu siis vetää korvaa paremmin, hihi.

  Kahdessa kulttuurissa. Oi kyllä, valoisat aamut ja illat ovat vielä täällä. Kohta ollaankin sitten pimesässä säkissä seuraavat 5 kk 🙂

 • Miia

  Aivan ihanan kuuloinen paikka ja upeat maisemat!
  Täällä kanssa yksi, joka liputtaa vauvan oman sängyn puolesta.. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *