Maistuis varmaan sullekin!

Ystäväni lähetti herkullisen linkin yllämainitululla otsikolla (se tuntee mun huumorintajun) – jaan sen nyt teidän kanssa. Lukekaa tästä hyvä juusto-ohje! Joku molekyylikokki osaisi tehdä tästä varmaan myös kuplivan version!

Mutta arvatkaa mikä oli mun miehen ensimmäinen kommentti tähän? Ja se ei ole kokki.

No se tietysti kysyi, että tehdäänkö se juusto siitä ohuesta etumaidosta vai rasvaisemmasta takamaidosta. Tsiisus god, taidan lähettää sen New Yorkiin.

6 Comments

 • Henkka

  Huh! Enpä välttämättä lähtisi itse kokeilemaan. Etovaa. Kyllä mielestäni rintaruoka on vauvojen yksinoikeus, he sitä tarvitsevat.

 • Elina

  Heh, kaikkea sitä. Jokuhan oli julkaissut jo spermakeittokirjankin. Tissimaito on kuitenkin oikeasti edes JONKUN ruokaa… Vai miltä tuntuis spermamunakas? Vaikka olishan se kätevää, kun koko perhe voi syödä vanhempien omia tuotoksia. Uh.

 • Fanny

  Kuulemma tissimaidosta tulee hyvää pullaa, näin olen antanut itseni ymmärtää. Minä en tosin sitä koskaan kokeillut, vaan laitoin pakkasesta vanhaksi menneet maidot taannoin koirille. Ne tykkäsivät kyllä.

 • salamatkustaja

  mahtavia kommentteja 🙂
  vau, spermakeittokirja… mulle tulee mieleen alaston ior bock keittiössä.
  mun muutama kaveri (mies) kommentoi tätä eilistä tissijuustoa kertomalla spermakeksistä. se on kuulemma poikainillan seuraleikki. kaikkien pitää onanoida yhden keksin päälle. viimeinen joutuu syömään keksin. kavereideni mielestä kaikki tuntevat tämän leikin ainakin nimeltä (kukaan ei tosin myöntäny pelanneensa). ehkä joku miespuolinen lukija osaa kertoa lisää…?

  pullasta tulee varmasti hyvää, onhan rintamaito kuitenkin luomua. ja onhan valion/ingmannin tölkkimaito on myös tissimaitoa, se vaan tulee lehmän nännistä. siinä mielessä äidinmaito on oikeastaan paljon "inhimillisempää" ihmisruokaa 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *