Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Jos lääpit mun mahaa niin täältä pesee!

Kaikkien raskauden kokemat naiset ovat sanoneet sitä samaa: vituttaa, kun vieraat lääppii mahaa! Myös se ärsyttää, kun puolitutut käy käsiksi, varsinkin jos ne tekee kosketushyökkäyksen kysymättä. Oma vatsani näyttää vielä jonkin aikaa kaljamahalta – eli vielä ei voi kuulemma sanoa varmaksi, onko siellä kuvun alla vauva vai rasvakerros (sain kommentin tänään kaverilta, jota en ole nähnyt viime kesän jälkeen; ja oikeastaan tuo kommentti kuulosti jotenkin hyvältä). No, kohta se maha sieltä  vatsalihasten antaessa periksi pullahtaa reilusti näkyville. Olen jo varautunut tähän pian koittavaan päivään uudella t-paidalla. Jos tähän saisi vielä ”If you touch my belly you’re dead” -tekstin, vaatekappale olisi täydellinen.

Pakollinen hankinta mahalääppijöitä vastaan
Pakollinen hankinta mahalääppijöitä vastaan

Tässä on muuten ihanan pitkä helma, joten paita ei pyörähdä makkaraksi kadotetulle vyötärölle.

(Ames Brosin -paitoja saa Suomessa Puoti.fi-nettikaupasta.)

5 Comments

  • salamatkustaja

    Joo tämä on kyllä ihan loisto 🙂 Varsinkin kun se on mallina vielä riittävän pitkä, joten se ei kiristy liian pienen näköiseksi purjeeksi mahan päälle vaan peittää koko kummun… (Taitaa noi kaikki Ames Brosin nastein t-paidat olla samaa mallia.)

  • Puoti Puksu

    Hei!

    Hauskaa, että puodin paita on osoittautunut myös asialliseksi mahan peitteeksi 🙂 Nuo Ames Brosin paidat ovat malliltaan pitkiä ja materiaaliltaan mukavaa venyvää puuvillaa. Sopivat mainiosti mahan koristeeksi, sillä enää ei taida olla fiksua ottaa tatuointia!

    Kaikkea hyvää odotukseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *